Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Runar i trøbbel

Igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Carolas eksmann, Runar Søgaard, har havnet i trøbbel igjen. Søgaard har vært notorisk trafikksynder i Stockholm, og denne gangen endte det ikke bare med bot. Bildøra ble slitt i stykker.

Søgaard parkerte sin nye BMW 530, en bil til en halv million svenske kroner, i en lastesone med stoppforbud i Stockholm sentrum, skriver Expressen. Runar satt i bilen og ventet på en kompis mens han pratet i mobiltelefonen.

Da dukket en lastebil fra Carlsberg opp, og det videre hendelsesforløpet har to versjoner:

Runar mener han ble angrepet av lastebilsjåføren som rev i stykker bildøra.

- Plutselig hører jeg lastebilsjåføren rope «er du ikke riktig klok?» Jeg brydde meg ikke om ham, og fortsatte å prate i mobilen, sier Runar. Da skal lastebilsjåføren ha revet så hardt i døra at hele innsiden gikk i stykker.

Lastebilsjåføren mener det hele skjedde på en annen måte.

- Da vi skulle laste av i lastesonen sto det allerede en personbil der. Jeg ba mannen slå av motoren, men han bare fnøs av meg, sier sjåføren. Da han åpnet Runars dør, skal Søgaard ha revet igjen døra med sånn kraft at hele innsiden gikk i stykker.

Runar føler det hele litt urettferdig.

- Hadde det vært noen andre hadde lastebilsjåføren bare blåst i det. Nå var det meg, og da var det vel ekstra morsomt å provosere, sier Runar.

[email protected]

I TRØBBEL: Runar Søgaard har havnet i klammeri med en lastebilsjåfør.
Hele Norges coronakart