Rundjulte butikkansatt - ba om unnskyldning

En ansatt i en bilforretning på Tøyen i Oslo ble fredag ettermiddag fraktet til legevakten med skader, etter at han ble truet med kniv og fikk en real omgang juling av en kunde i forbindelse med et bilkjøp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 37 år gamle gjerningsmannen meldte seg selv for politiet ved 18.30-tiden i kveld. Væpnet politi hadde da jaktet på mannen i over to timer. Samtidig som politiet lette etter 37-åringen, skal han ha ringt til butikkinnehaveren og bedt om unnskyldning for sin opptreden.

Siktet

Uoverenstemmelser ved et bilkjøp skal ha ført til at kunden gikk bastant til verks og regelrett «svinebanket» den 32 år gamle mannen som arbeidet i bilforretningen. Han vil bli siktet for trusler og legemesbeskadigelse, opplyser vaktleder ved Kriminalvakten ved Oslo politikammer.

Unnskyld

Jeg har ikke vært i butikken i dag, men overfallsmannen har ringt meg og bedt om unnskyldning for det han har gjort, sa bilforhandler Asgher Kenari til NTB mens politiet lette etter 37-åringen. Han er innehaver av bruktbilforretningen Auto Arian på Oslos østkant.

Kenari sa at to de skal «ordne opp» i forholdet.

Han bekrefter at det var uoverenstemmelser i forbindelse med et bilkjøp som førte til at kunden mistet besinnelsen og truet først med kniv og siden julte opp ekspeditøren.

Den 32 år gamle mannen ble under basketaket påført lettere skader.