Rundlurer hundrevis før nyttår

Fire menn fra Tromsø har veddet om hvor mange kvinner de kan ha sex med i 2005.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fire menn bosatt i Tromsø har veddet 5.000 kroner på hvem som kan ha sex med flest kvinner i år. I juni hadde de passert 50 hver, men vil ikke ut med tallet nå som det nærmer seg slutten.

Gutta er ikke så skrekkelig nøye med kondomen.

– Det er sånn fifty-fifty om jeg bruker kondom eller ikke. Kommer an på om jeg har husket det eller om hun har i veska eller i nattbordsskuffen eller noe sånt, sier en av dem i et intervju med Radio Tromsø.

I dag, 1. desember er det Verdens Aidsdag.


Billige jenter

Ryktene om sex-veddemålet har gått på byen i Tromsø, men det skal ifølge mennene ikke ha blitt vanskeligere å sjekke damer. 

Radio Tromsø intervjuet en av deltakerne i veddemålet, en mann på 28 år, som forklarer veddemålet slik:

- Vi satt og diskuterte hvor billig jentene i Tromsø egentlig er, og hvor lett det er å få seg sex her i byen hvis man går inn for det. Det var på et nachspiel etter nyttårsfeiringa i fjor og da var det en av oss som foreslo denne konkurransen.


Russisk rulett
– Jeg blir rett og slett målløs. Jeg trodde ikke folk oppførte seg så umoralsk. Det er forkastelig. Mennene utsetter både seg selv og sine partnere for smittefare, både av HIV og andre kjønnssykdommer, sier leder av helsetjenesten ved Sosialmedisinsk senter i Tromsø, Kirsti Berg til Nordlys.

Kirsti Berg ved Sosialmedisinsk senter er sjokkert over at de fire spiller russisk rulett med sine egne og andres liv.

Hun oppfordrer de fire til å stanse det hun kaller umoden og uansvarlig lek med andre.

Trakk intervjuet

Radio Tromsø skulle få lov til å sende intervjuet med 28 åringen dersom stemmen ble fordreid. Han ombestemte seg, men radiostasjonen har gjengitt deler av intervjuet på sine nettsider.


-
Det er ganske lett å få seg noe på snadden her i byen. Jeg går kun etter mindre pene kvinnfolk. De som er skikkelig «chubby» er de letteste å få til sengs. De har dårligst selvtillit og er mest desperate. Egentlig burde de bare være glad til for at en så stilig fyr som meg gidder å ligge med dem, sier 28-åringen.