Rundlurt av utroskaps-gratulasjon

- Håper du koser deg på «jobbtur» med den nye dama, står det i den syrlige annonsen som havnet i Budstikka. Den diskuteres nå flittig på nett, men er trolig bare en spøk.

GLIS: Det er usikkert om det er «personen» på bildet - eller de som sendte inn annonsen - som har det største gliset. Foto: Skjermdump
GLIS: Det er usikkert om det er «personen» på bildet - eller de som sendte inn annonsen - som har det største gliset. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Gratulerer med dagen, gutten min! Håper du koser deg på «jobbtur» med den nye dama. Stor klem fra «jenta di» Anita. Barna hilser også «verdens beste pappa», står det i en bursdagsannonse som sto på trykk og nett i lokalavisa Budstikka tirsdag.

Det skulle den ikke gjort, forteller Budstikka-redaktør Karianne Steinsland til Journalisten, som først omtalte saken.

- Vi ble gjort oppmerksomme på at denne annonsen lå på våre nettsider, og så umiddelbart at det hadde skjedd noe feil. Da ble den slettet, sier hun til fagavisa.

Steinsland anslår at annonsen lå ute på nett i omtrent et halvt døgn.

Og det er mer enn nok til å gå viralt, skal vi tro delingene og diskusjonene av den spydige annonsen på sosiale medier den siste tida.

NRK måtte avbryte en direktesending på radio da denne sangen kom på. Video: Dagbladet TV / NRK / NTB Vis mer

Mistenker spøk

Dagbladet har utført søk på mannens navn i en rekke ulike registre, uten at det har gitt resultater.

Til Journalisten, som også har søkt etter mannen, forteller Budstikka-redaktør Steinsland at de mistenker at han er oppdiktet.

- Vi tror og mistenker at dette er en oppdiktet person, vi klarer ikke å finne navnet noe sted, sier hun til bransjenettstedet.

Bildet av mannen gir heller ingen treff på ulike bildesøk som Dagbladet har gjort. Det kan altså tyde på at mannen ikke finnes.

De antatte spøkefuglene bak annonsen - eller muligens den forsmådde «Anita» dersom hun eksisterer - har Budstikka heller ingen anelse om hvem er.

- Da vi slettet publiseringen, slettet vi dessverre også informasjon om innsenderen. Det er dumt, og vi jobber med å finne ut av det, forteller redaktøren til Journalisten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer