Rundstjålet av strippere

Mens de to fremmede damene holdt strippeshow for Arne (73) og Øystein Tokvam (80), snek noen seg inn på loftet og stakk av med 60.000 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Klart det er trist å bli bestjålet, men vi klarer ikke å la være å le, heller. Det er lenge siden vi har hatt så mye moro. Vi får bare være glad for at vi er like friske som før. Ja, kanskje enda friskere når sant skal sies, sier de to innbarkede ungkarene i Flåm i Sogn og Fjordane til Bergens Tidende.

Det var yngstemann Arne som kom i kontakt med den ene av kvinnene da han skulle på butikken i 18-tiden mandag.

Damen i 30-årene var hyggelig og ville gjerne inn og se på huset, spesielt da Arne svarte nei på spørsmålet om han og broren bodde sammen med noe kvinnfolk. Ikke før var hun innenfor døren, før den ferme kvinnen kneppet opp blusen og viste fram BH-en sin.

- Stripp?, spurte hun. Jeg sa «nei, nei, jeg er en gammel mann». Likevel holdt hun det gående. Og som troll av eske dukket en annen kvinne opp.

- Svimeslåtte

De to damene både steppet og danset, med de to brødrene som målløse tilskuere. Etter et kort avbrekk på toalettet, hvor den blonde damen ifølge brødrene må ha varslet en medsammensvoren, forsvant de to like fort som de var kommet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer