Rundstjålet av strippere

Mens de to fremmede damene holdt strippeshow for Arne (73) og Øystein Tokvam (80), snek noen seg inn på loftet og stakk av med 60.000 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Klart det er trist å bli bestjålet, men vi klarer ikke å la være å le, heller. Det er lenge siden vi har hatt så mye moro. Vi får bare være glad for at vi er like friske som før. Ja, kanskje enda friskere når sant skal sies, sier de to innbarkede ungkarene i Flåm i Sogn og Fjordane til Bergens Tidende.

Det var yngstemann Arne som kom i kontakt med den ene av kvinnene da han skulle på butikken i 18-tiden mandag.

Damen i 30-årene var hyggelig og ville gjerne inn og se på huset, spesielt da Arne svarte nei på spørsmålet om han og broren bodde sammen med noe kvinnfolk. Ikke før var hun innenfor døren, før den ferme kvinnen kneppet opp blusen og viste fram BH-en sin.

- Stripp?, spurte hun. Jeg sa «nei, nei, jeg er en gammel mann». Likevel holdt hun det gående. Og som troll av eske dukket en annen kvinne opp.

- Svimeslåtte

De to damene både steppet og danset, med de to brødrene som målløse tilskuere. Etter et kort avbrekk på toalettet, hvor den blonde damen ifølge brødrene må ha varslet en medsammensvoren, forsvant de to like fort som de var kommet.

- Da var vi helt svimeslåtte, innrømmer Arne.

Litt etterpå oppdaget så Arne at noen hadde fiklet med loftsdøren. Først trodde han et øyeblikk at de to damene hadde gått dit for å legge seg, men oppdaget så til sin store forskrekkelse at pengeskapet var tømt.

MED GODT HUMØR:Trist å bli bestjålet, men vi klarer ikke la være å le, sier brødrene Arne og Øystein Tokvam.Foto: BERGENS TIDENDE/FRED IVAR U. KLEMETSEN
MED GODT HUMØR:Trist å bli bestjålet, men vi klarer ikke la være å le, sier brødrene Arne og Øystein Tokvam.Foto: BERGENS TIDENDE/FRED IVAR U. KLEMETSEN Vis mer

- Men for all del. Sjokket ville nok blitt enda større dersom jeg hadde funnet to kvinnfolk i sengen, medgir han.

- Tyveriet må vi bare ta med godt humør. Vi ser på det som et skuespill. Skikkelig dyrt, men absolutt underholdende, smiler Arne.

(NTB)

MED GODT HUMØR:Trist å bli bestjålet, men vi klarer ikke la være å le, sier brødrene Arne og Øystein Tokvam.Foto: BERGENS TIDENDE/FRED IVAR U. KLEMETSEN