Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rune Lange mister flyet

TROMSØ/OSLO (Dagbladet.no): Tromsø har i dag fortsatt ikke mottatt pengene for Rune Lange fra Trabzonspor. Dermed mister Lange flyet til tyrkernes treningsleir.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flyet Lange skulle tatt til treningsleiren i Krefeld letter kl. 12.05. Bare et økonomisk under fra Trabzonspor kan sørge for at Lange blir med.

For Tromsø nekter Lange å reise før den avtalte summen er inne på TILs konto i Sparebanken1. Men TIL har håp om en løsning i løpet av dagen.

- Det er en løpende dialog mellom den tyrkiske banen, Trabzonspors finansdirektør og vår bank, sier TIL-formann Gunnar Wilhelmsen til Dagbladet.no.

TIL vet med sikkerhet at pengene er på vei, men venter med å slippe Lange til summen fysisk er inne på kontoen. Dessuten mangler bankgarantien også fortsatt.

- Vi har stor tiltro til Trabzonspor, og håper alt er inne før bankene stenger i dag. Ellers fortsetter vi med dette mandag, sier Wilhelmsen.

TIL-formannen håper å sende Lange med et fly seinere i dag. Ellers kan Lange fort være aktuell på Tromsø-laget som møter Vålerenga søndag.

- Jeg tror ikke det skjer, fordi tyrkerne viser stor vilje i denne saken. Rune har fått sine penger, sier Wilhelmsen.

MÅ VENTE:Det skal mye til at Rune Lange kan delta på treningssamling med sine nye tyrkiske lagkamerater. Pengene for overgangen har nemlig ennå ikke dukket opp på TILs konto.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media