Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ruset 17-åring pågrepet for blind vold mot fem menn

På ulike steder i Bergen sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 17 år gammel gutt er pågrepet mistenkt for å ha angrepet fem menn i byen natt til lørdag.

En mann måtte hentes av ambulanse.

De fem er i alderen fra 20-årene og opp til 50-årene. Én mann var bevisstløs og en annen hadde et kutt i hodet mens de øvrige var lettere skadd.

- Det dreier seg om til dels grov vold disse er utsatt for. Etter det vi kjenner til nå er volden utøvet uten noen form for provokasjon, sier operasjonsleder Arve Samsonsen i Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

Den første meldingen tikket inn rett etter midnatt, og deretter fortsatte det med fire meldinger til fram til klokka 01. Episodene fant sted på ulike steder i sentrum av byen.

Ruset

Klokka 02.20 ble 17-åringen pågrepet. Han skal ha vært ruset under voldsepisodene og er kjent av politiet fra før.

- Hvis det skulle vise seg at det er samme gjerningsmann bak alle, så er det alvorlig. Det er høyst uvanlig at en person står bak fem voldsepisoder på en natt, sier Samsonsen til avisa.

(NTB).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling