Russ provosert av puppeshow

Melhus-russen reagerer kraftig på at toppløse russejenter fikk gratis øl på den offisielle russekroa i Trondheim. Nå vurderer de å boikotte kroa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Russepresidenten ved Melhus videregående skole, Oline Dalen, trodde knapt sine egne øyne da to russejenter ble kåret til dagens russ etter en toppløs-oppvisning på Club i.d. i Trondheim i går.

- Jeg er sjokkert. Voksne folk oppfordrer til drikking og sex, sier Dalen til Adresseavisen.

Kritisk

Hver dag gir betjeningen på Club i.d. fem halvlitere til den av rød-, blå- eller svartrussen som utmerker seg spesielt. Russepresident Oline Dalen har lenge vært kritisk til at det er voksne - og ikke russen selv - som kommer med forslag til såkalte «spesielle» aktiviteter.

Russepresidenten synes nå bunnen er nådd for Club i.d. Hun stiller spørsmål ved lovligheten av å honorere russejenter for å kle av seg, skriver Adresseavisen.

- Meg bekjent er det 20-årsgrense på strippebarer, bemerker Dalen, som allerede i dag vil innkalle russestyret skolen for å drøfte hvorvidt 90 Melhus-russ skal boikotte utestedet.

Eget initiativ

Daglig leder Per Erik Nilsen i Club i.d. stiller seg uforstående til at han eller andre ansatte skal ha oppfordret de to jentene til å kle av seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer