Russ provosert av puppeshow

Melhus-russen reagerer kraftig på at toppløse russejenter fikk gratis øl på den offisielle russekroa i Trondheim. Nå vurderer de å boikotte kroa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Russepresidenten ved Melhus videregående skole, Oline Dalen, trodde knapt sine egne øyne da to russejenter ble kåret til dagens russ etter en toppløs-oppvisning på Club i.d. i Trondheim i går.

- Jeg er sjokkert. Voksne folk oppfordrer til drikking og sex, sier Dalen til Adresseavisen.

Kritisk

Hver dag gir betjeningen på Club i.d. fem halvlitere til den av rød-, blå- eller svartrussen som utmerker seg spesielt. Russepresident Oline Dalen har lenge vært kritisk til at det er voksne - og ikke russen selv - som kommer med forslag til såkalte «spesielle» aktiviteter.

Russepresidenten synes nå bunnen er nådd for Club i.d. Hun stiller spørsmål ved lovligheten av å honorere russejenter for å kle av seg, skriver Adresseavisen.

- Meg bekjent er det 20-årsgrense på strippebarer, bemerker Dalen, som allerede i dag vil innkalle russestyret skolen for å drøfte hvorvidt 90 Melhus-russ skal boikotte utestedet.

Eget initiativ

Daglig leder Per Erik Nilsen i Club i.d. stiller seg uforstående til at han eller andre ansatte skal ha oppfordret de to jentene til å kle av seg.

- At vedkommende ble kåret til dagens russ hadde ikke noe å gjøre med at de flekket brystene. Fremfor å oppildne de to strevde vi med å roe ned duoen, hevder Nilsen overfor avisen.

Han ber likevel om unnskyldning dersom noen ble støtt av opptrinnet.

(Dagbladet.no)