Russeavis anmeldt og stanset: - Noen er sinte

To jenter har politianmeldt russeavis for krenkelser. - Utrolig leit, sier russepresident.

I HARD VÆR: Russeavisa «Botn-Paradiset 2018» kom ut for salg tirsdag denne uka. Etter bare to timer ble salget av avisa stoppet på grunn av sterke reaksjoner. Foto: Mona Strøm
I HARD VÆR: Russeavisa «Botn-Paradiset 2018» kom ut for salg tirsdag denne uka. Etter bare to timer ble salget av avisa stoppet på grunn av sterke reaksjoner. Foto: Mona Strøm Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): To elever ved Senja videregående skole har anmeldt russeavisa til Botnrussen etter det de opplever som krenkende omtaler av seg selv, skriver Folkebladet.

Stein Erik Svendsen, rektor ved Senja videregående skole, forteller at han har fått telefoner fra foreldre han beskriver som «oppskjørtet».

- Noen er sinte, og noen er veldig fortvilet på barnas vegne for at de har blitt uthengt, sier Svendsen til Dagbladet, og sier at foreldrene reagerer sterkt på ryktene om barna.

Russeavisa, kalt «Botn-Paradiset 2018», kom ut for salg tirsdag denne uka. Bare to timer etter at salget startet, stoppet russen selv salget på grunn av reaksjonene.

Det skal bare ha vært solgt noen få eksemplarer av avisa før de valgte å stoppe salget, ifølge Folkebladet.

- Vi mottok i går (tirsdag, red.anm.) en anmeldelse fra to personer som følte seg dypt krenket etter å ha blitt omtalt i russeavisa på en for dem krenkende måte, sier regionlensmann Arnold Nilsen til Folkebladet.

Aldri opplevd liknende

Regionlensmannen sier til Folkebladet at han aldri har opplevd liknende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer