Russebil i full fyr

Fredag kveld, i løpet av russetidas aller siste timer, begynte en russebil å brenne i Voss sentrum. Det er ikke meldt om personskader.

BRANN I RUSSEBIL: Fredag kveld fikk politiet melding om at en russebil sto i full fyr i Voss i Hordaland. Ingen personer ble skadd, men sju personer ble sendt til sykehus for en helsesjekk. Video: Nils Knapskog Vis mer

Fredag kveld fikk politiet melding om at en russebil sto i full fyr på Voss i Hordaland. Ingen personer ble skadd, men sju personer ble sendt til sykehus for en helsesjekk.

Operasjonsleder Tatiana Knappen forteller til Dagbladet at politiet ble varslet i 22-tida på 17. mai - russetidas siste dag.

- Alle var ute av bilen da vi fikk meldingen, sier Knappen.

Martin Gilbakken står som eier av bilen. Han forteller til Dagbladet at sju personer befant seg i russebilen da det begynte å ryke fra musikkanlegget, før bilen tok fyr.

- Jeg lå og sov, så jeg var ikke med i bilen selv. Det var ingen fra vår gruppe i bilen, sier Gilbakken til Dagbladet.

FULL FYR: Alle de sju personene som befant seg inni russebilen kom seg ut i god behold. Foto: Nils Knapskog
FULL FYR: Alle de sju personene som befant seg inni russebilen kom seg ut i god behold. Foto: Nils Knapskog Vis mer

Til sykehus

Han forteller at det oppsto vanskeligheter med å komme seg ut av bilen, men at alle likevel kom seg ut i god behold.

- De kjenner ikke bilen så godt, så det er nok derfor det ballet litt, sier han og forteller at brannen sannsynligvis startet i musikkanlegget.

Hendelsen fant sted i Voss sentrum, og alle de sju personene som befant seg inni bilen ble sendt til sykehus for en helsesjekk, ifølge Gilbakken.

Russebilen ble sikret og fraktet vekk. Politiet har foretatt åstedsundersøkelser, men det er for tidlig å si noe om brannårsak, forteller operasjonsleder Knappen.