Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Russebuss stoppet med 40 passasjerer for mye

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Russ sto tett i tett og med hodene ute av takluka da politiet stoppet en russebuss i Oslo. I bussen som er registrert for 21 personer, var det hele 61 russ.

Sjåføren fikk førerkortet beslaglagt etter politikontrollen i Slemdalsveien i Oslo natt til lørdag, melder VG.

– Det er livsfarlig å stappe en buss full med så mye folk. Faren for at det kan skje ulykker er stor når du overlesser en buss, og skadeomfanget kan bli stort med så mange usikrede personer, sier operasjonsleder André Krokenes i Oslo-politiet.

Natt til onsdag stanset politiet en annen russebuss ved Gaustad i Oslo. Den var registrert for 30, men hadde 60 personer om bord. Også sjåføren av denne bussen fikk førerkortet beslaglagt.

Ellers opplyser politiet at russefeiringen i Oslo har foregått ganske rolig natt til lørdag. 2.800 russ er samlet på Tryvann, og natt til lørdag ble det ikke meldt noen hendelser derfra til politiet.

(©NTB)

ANMELDT: En sjåfør av en russebil mistet lappen etter at en av passasjerene kastet egg på bilen bak. Sør-Vest Politi har nå delt videoen av hendelsen på Facebook for å advare russen. Video: Sør-Vest Politi Les mer om saken her: http://www.dagbladet.no/nyheter/denne-eggkastinga-kostet-russebilsjaforen-lappen/67525669 Vis mer