Telemark:

Russebussen stoppet ved kassa i Joker-butikken kl. 06.30

Sjåføren sovnet, seks russekledde ungdommer smalt gjennom butikkveggen.

ÅSTED NORDAGUTU, SAUHERAD KOMMUNE: Slik så det ut da politiet kom til åstedet like før klokka 07 lørdag morgen. Foto: Politiet.
ÅSTED NORDAGUTU, SAUHERAD KOMMUNE: Slik så det ut da politiet kom til åstedet like før klokka 07 lørdag morgen. Foto: Politiet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ei russejente blir undersøkt for ryggsmerter og en gutt i russeklær blir sjekket av legevakta på Notodden etter en dramatisk utforkjøring i Midt-Telemark lørdag morgen.

Det var seks russ i bilen, de fleste fra Bø, da sjåføren sovnet ved rattet, bilen forsvant ut en skråning og smalt inn i veggen på en Joker-butikk i tettsetdet Nordagutu.

Bilen gikk gjennom butikkveggen ved 06.30-tiden.

- Bilen stoppet nesten inne ved kassa-apparatet. Det er store materielle skader, og midt oppe i dette har russen i bilen hatt flaks. Sjåføren er fratatt førerkortet. Han har sovnet ved rattet. Det er ikke mistanke om rus, sier operasjonsleder Petter Ebbesberg ved operasjonssentralen i Skien i Sør-Øst politidistrikt.

- Én er ut ungdommene i denne bilen har hatt flaks i forhold til personskader. Mye kan skje når en sjåfør sovner. På generelt grunnlag før den store russesesongen må politiet minne om betydningen av å bruke sikkerhetsbelter, sier operasjonsleder Petter Ebbesberg til Dagbladet.

Han understreker at han ikke kjenner til hvordan det stiller seg i denne saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer