Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Telemark:

Russebussen stoppet ved kassa i Joker-butikken kl. 06.30

Sjåføren sovnet, seks russekledde ungdommer smalt gjennom butikkveggen.

ÅSTED NORDAGUTU, SAUHERAD KOMMUNE: Slik så det ut da politiet kom til åstedet like før klokka 07 lørdag morgen. Foto: Politiet.
ÅSTED NORDAGUTU, SAUHERAD KOMMUNE: Slik så det ut da politiet kom til åstedet like før klokka 07 lørdag morgen. Foto: Politiet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ei russejente blir undersøkt for ryggsmerter og en gutt i russeklær blir sjekket av legevakta på Notodden etter en dramatisk utforkjøring i Midt-Telemark lørdag morgen.

Det var seks russ i bilen, de fleste fra Bø, da sjåføren sovnet ved rattet, bilen forsvant ut en skråning og smalt inn i veggen på en Joker-butikk i tettsetdet Nordagutu.

Bilen gikk gjennom butikkveggen ved 06.30-tiden.

- Bilen stoppet nesten inne ved kassa-apparatet. Det er store materielle skader, og midt oppe i dette har russen i bilen hatt flaks. Sjåføren er fratatt førerkortet. Han har sovnet ved rattet. Det er ikke mistanke om rus, sier operasjonsleder Petter Ebbesberg ved operasjonssentralen i Skien i Sør-Øst politidistrikt.

- Én er ut ungdommene i denne bilen har hatt flaks i forhold til personskader. Mye kan skje når en sjåfør sovner. På generelt grunnlag før den store russesesongen må politiet minne om betydningen av å bruke sikkerhetsbelter, sier operasjonsleder Petter Ebbesberg til Dagbladet.

Han understreker at han ikke kjenner til hvordan det stiller seg i denne saken.

Daglig leder i Joker-butikken fikk et varsel om om at det var lurt å komme seg kjapt på jobb.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!