Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Russefest på Tryvann avlyst på grunn av snø

Russefesten førstkommende helg på Tryvann er avlyst på grunn av store snømengder i området.

AVLYST: Helgas russefest på Tryvann er avlyst på grunn av snø. Her fra arrangementet i 2013. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
AVLYST: Helgas russefest på Tryvann er avlyst på grunn av snø. Her fra arrangementet i 2013. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det opplyser arrangøren av Tryvannfestivalen på sine nettsider.

- Slik forholdene er nå, er det ikke forsvarlig å samle russ på Tryvann. Vi er lei oss for at arrangementet 27. og 28. april ikke lar seg gjennomføre, men håper på forståelse for at sikkerheten kommer først, heter det i meldingen.

Treffet førstkommende helg slås derfor sammen med treffet 11. og 12. mai. De som har billett til førstkommende helg, vil kunne bruke denne på treffet i mai i stedet.

. Normalt har snøen smeltet innen første Tryvannshelg, men vi har også opplevd snø og alvorlig nedkjølte russ. Med de snømengdene som er der nå, tør vi ikke arrangere denne første helgen, heter det i meldingen.

Arrangørene opplyser at de har forsøkt å finne en alternativ arena et annet sted, men at dette har ikke latt seg gjøre.

- Det har også vært vurdert ekstra tiltak for å trygge russen, men på et så stort område, og med islagt vann i nærheten er det ikke mulig, sier de.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media