Russejente forsøkt voldtatt i Asker

Jenta klarte å skrike og kom seg løs før hun løp hjem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En russejente ble natt til torsdag forsøkt voldtatt ved Drengsrud i Asker. Jenta klarte å skrike og kom seg løs før hun løp hjem.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 1.10. Gjerningsmannen løp fra stedet og er fortsatt på frifot torsdag morgen.

Jenta har forklart at mannen har afrikansk utseende. Han skal være omkring 20 år gammel og rundt 170 centimeter høy. Han hadde på seg en svart hettegenser og snakket flytende norsk.

- Jenta ble sluppet av fra en russebuss ved Rema 1000 på Drengsrud og var på vei hjem da hun ble oppmerksom på mannen. Hun ble sluppet av få hundre meter hjemmefra. De går litt sammen, men hun går en annen vei, og han blir borte. Ikke lenge etter kommer han løpende opp bak henne og legger henne i bakken mens han presser en hånd foran munnen hennes. Russejenta klarte å komme seg løs mens hun hylte høyt, og løp deretter hjem, opplyser operasjonsleder Frede Lamo i Asker og Bærum politidistrikt.

Tre politienheter satte i gang søk i området, og drosjene ble varslet, men uten resultat. Politiets teknikere har forsøkt å sikre DNA fra gjerningsmannen på jenta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer