Russen feirer fortsatt

Flere politidistrikter melder om klager på feststøy fra russen i natt.

FEIERER FORTSATT: Russen feirer fortsatt flere steder i landet. Her fra Sagene i Oslo tidligere i mai. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
FEIERER FORTSATT: Russen feirer fortsatt flere steder i landet. Her fra Sagene i Oslo tidligere i mai. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- I løpet av natta har politiet fått inn fjorten meldinger om ansamlinger av russ i politidistriktet. Det har vært ordensforstyrrelser og høy musikk i tilknytning til dette. Flere russebusser har fått pålegg om å dempe musikken og slutte å bråke, skriver Sør-Vest politidistrikt rett over klokka 06.30 lørdag morgen.

- Det har ikke vært noen store ting, utover at det har vært noen ordensforstyrrelser og ansamlinger av russ som har gjort at vi får noen meldinger og har rykket ut til noen steder, sier operasjonsleder Victor Fenne-Jensen til Dagbladet.

Ingen anmeldt

Ingen er anmeldt for forholdene, informerer politidistriktet.

- Jeg har fått forståelsen av at russetida har blitt noe utsatt på grunn av coronaviruset. Det er vell sånn at det kommer til å fortsette godt inn i juni, slik som jeg har oppfattet det. Ett poeng er da at de tar hensyn til de nasjonale føringene når det kommer til smittevern. Men vårt fokus er først og fremst å forebygge bråk og ordensforstyrrelser, sier han.

I 03-tiden i natt rykket politiet i Agder ut til Tvedestrand, etter melding om slåssing mellom russ.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer