Russen hadde allerede gått da Oliver kom fram med rullestolen, men nå vil hele Norge hjelpe ham med russekort

Hjertevarmende historie.

YNDLING: Etter at Oliver i fjor resignerte i jakten på russekort, har han de siste årene blitt russens yndling. Russekortene hagler inn fra hele landet, og i fjor var han æresgjest på russetreffet på Tryvann. Foto: Privat
YNDLING: Etter at Oliver i fjor resignerte i jakten på russekort, har han de siste årene blitt russens yndling. Russekortene hagler inn fra hele landet, og i fjor var han æresgjest på russetreffet på Tryvann. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Oliver på ni år har en stor forkjærlighet for russekort, men det har ikke bestandig vært like lett for ham å samle på dem.

Han sitter nemlig i rullestol med en medfødt muskelsykdom.

Begynte i fjor Cathrine Sandboe, moren til Oliver, forteller til Dagbladet at det allerede i fjor kom for en dag at det var vanskelig med tanke på interessen.

- Det begynte i fjor. Alle samla på russekort, også nevnte han i forbifarten at han ikke hadde noen. Da vi var på butikken så jeg en russ så jeg sa til han at han skulle suse bort og spørre. Da han kom tilbake sa han at han ikke rakk det, sier hun.

Hun la deretter ut en status på sin Facebook-profil hvor hun fortalte denne historien.

«Hvert år har Oliver sagt han skal spare på russekort. I år hadde jeg ikke hørt noe om det så spurte nå om han ikke skulle det i år. Han svarte at det ikke var vits for barna løp bort for å få russekort, men han rakk ikke bort med sin rullestol før russen var gått. Kjenner jeg noen som vil gi / sende Oliver et russekort? Mammahjertet mitt hadde blitt evig takknemlig!»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.