Russepike strippet

Ville bli russepresident. Hun tapte valgkampen for en gutt i trikot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Foran hele russekullet ved Atlanten videregående skole i Kristiansund strippet den 19 år gamle russejenta - i et siste, desperat forsøk på å bli russepresident.

Jenta hadde prøvd forskjellige valgkampstrategier for å vinne presidentvervet:

- Egentlig hadde vi laget en film, men den virket ikke. Så hadde vi tenkt at jeg skulle ankomme i brannbil mens brannalarmen gikk, men heller ikke det ordnet seg. Derfor måtte jeg finne på noe på sparket, sier hun til Tidens Krav.

Hun var ikke var naken på scenen, men beholdt sokkene på, skriver Tidens krav.

Crazy turn

Men det hjalp lite. Vinneren ble Thomas Ryther, som stilte opp med turnkunster på scenen i blå trikot og rosa singlet. Han vant med noen få stemmer.

- Jeg hadde bare på meg en blå trikot som vanligvis brukes i noe som kalles «crazy-turn». Det var denne formen for turn jeg drev med på scenen, sier russepresident Thomas Ryther til Adressa.no.

Han legger til at dette ikke er det første president-naken-sjokket på skolen.

SOKKER PÅ: Den kvinnelige russepresidentkandidaten i Kristiansund var betydelig mer lettkledd enn denne russejenta. Men presidentkandidaten beholdt sokkene på. Foto: SCANPIX
SOKKER PÅ: Den kvinnelige russepresidentkandidaten i Kristiansund var betydelig mer lettkledd enn denne russejenta. Men presidentkandidaten beholdt sokkene på. Foto: SCANPIX Vis mer

Rektor Harald Stokke ved skolen ler godt av stuntet, men har bestemt seg for ikke åp gjøre noe, og skriver det på kontoen for \'ungdommelig galskap\', skriver Tidens krav.