Kannibalisme:

Russisk ektepar skal ha drept og spist 30 mennesker

Skal ha blitt avslørt da mannen mistet telefonen sin. Kvinnen skal ha tilstått.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ST. PETERSBURG (Dagbladet): Ekteparet skal ha drevet sin virksomhet i Krasnodar-regionen, mellom Krim-halvøya og Kaukasus, helt sør i Russland. Politiet kom på sporet av saken fordi mannen mistet telefonen sin.

Rystende bilder

På telefonen som ble funnet av noen veiarbeidere skal det ha vært et bilde av mannen som poserte mens han holdt et kvinne-hode og en arm i hendene, skriver Bloknot Krasnodar.

Saken er også omtalt i det normalt pålitelige nettstedet News Ru. og av Russlands største avis Komsomolskaja Pravda. News Ru. sier det skal dreie seg om 30 drepte mennesker. Veiarbeiderne gikk til politiet da de fant bildet på telefonen. Slik skal saken ha blitt nøstet opp.

Dagbladet kan ikke presentere linkene til artiklene i Bloknot Krasnodar og Komsomolskaja Pravda, fordi bildene der er så rystende at de ikke kan publiseres i Dagbladet.

Kvinnen har tilstått

Kvinnen har, ifølge Bloknot Krasnodar, tilstått drapene. I løpet av natt til idag skal politiet ifølge News Ru. ha funnet restene av åtte mennesker der ekteparet bor.

Det skal også være funnet en rekke mobiltelefoner som skal ha tilhørt ofrene, samt videomateriale, og det som beskrives som oppskrifter på hvordan man lager matretter av menneskekjøtt. På et av bildene er det et stekt menneskehode på et fat.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer