Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Russisk transportfly styrtet i Syria - 32 døde

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tirsdag styrtet et russisk transportfly i Syria. 32 personer skal være døde. Dette melder det russiske nyhetsbyrået TASS, som viser til det russiske forsvarsdepartementet.

Flystyrten skjedde i nærheten av den russiske militærbasen Hmeimim i det krigsherjede landet, der russerne kriger på vegne av Bashar al-Assads regime.

- 6. mars styrtet Russlands Antonov-26 transportfly rundt klokka 15 lokal tid i Moskva, i det flyet skulle lande på Hmeimims rullebane. Ifølge foreløpig data var det 26 passasjerer og seks besetningsmedlemmer om bord. Ingen overlevde, heter det i departementets rapport.

Ifølge nyhetsbyrået AP skal flyet, som var av typen Antonov-26, ha krasjet rundt 500 meter fra rullebanen.

Flyet skal ikke ha blitt angrepet på noen måte. Årsaken til ulykken antas å være en teknisk svikt.

Saken oppdateres.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling