Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Russiske fly angriper nytt mål i Syria

Opplyser en syrisk eksilgruppe.

IGJEN: Det er gått en uke siden det første russiske angrepet mot mål i Syria, fant sted. Nå har Russland angrepet på nytt, ifølge en syrisk eksilgruppe. Foto: Alexei Nikolsky, RIA-Novosti, Kremlin Pool Photo via AP/NTB Scanpix
IGJEN: Det er gått en uke siden det første russiske angrepet mot mål i Syria, fant sted. Nå har Russland angrepet på nytt, ifølge en syrisk eksilgruppe. Foto: Alexei Nikolsky, RIA-Novosti, Kremlin Pool Photo via AP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Russiske kampfly gjennomførte i morgentimene onsdag nye angrep mot opprørsmål i Syria, opplyser en syrisk eksilgruppe.

Ifølge Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) angrep de russiske flyene mål i de to provinsene Hama og Idlib, men det er ikke kjent hvilke mål som ble angrepet.

Ifølge SOHR var det også kraftige angrep med bakke-til-bakke raketter i områdene som ble angrepet fra lufta.

Russiske kampfly angrep tirsdag våpenlagre og kjøretøy som skal tilhøre Den islamske stat (IS) i Palmyra, ifølge syrisk statlig fjernsyn. Også angivelige IS-mål i Aleppo-provinsen nord i landet ble rammet av russiske flyangrep tirsdag. Russland avviste senere tirsdag at landet utførte flyangrep mot Palmyra.

Russland, som er nær alliert med president Bashar al-Assad, innledet flyangrepene mot opprørsmål i Syria onsdag for ei uke siden.

Den russiske tilstedeværelsen i Syria har blitt kraftig kritisert, blant annet av USA, som står i spissen for en internasjonal koalisjon med mål om å bekjempe IS i Irak og Syria.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media