Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Russland: Assad-regimet vil forhandle mer

Mens borgerkrigen fortsetter minst like blodig som før.

PÅGÅENDE TRAGEDIE:  Mens innbyggerne i Syria lever med daglige bombeangrep, elendighet og nød, er nå representanter for Bashar al-Assad og hans regime i Russland, deres allierte. Menneskene på bildet er i Aleppo, der boligområdet al-Shaar ble bombet i går. Foto: Saad Abobrahim/Reuters/Scanpix
PÅGÅENDE TRAGEDIE: Mens innbyggerne i Syria lever med daglige bombeangrep, elendighet og nød, er nå representanter for Bashar al-Assad og hans regime i Russland, deres allierte. Menneskene på bildet er i Aleppo, der boligområdet al-Shaar ble bombet i går. Foto: Saad Abobrahim/Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det syriske regimet vil delta i den neste runden med fredsforhandlinger i Genève, ifølge russiske myndigheter.

Den russiske viseutenriksministeren Mikhail Bogdanov sier han ikke er i tvil om at syriske myndigheter vil delta i fredsforhandlingene. Neste runde skal etter planen innledes 10. februar.

Den første runden varte i sju dager og ble avsluttet uten at partene greide å bli enige om verken humanitær hjelp eller lokale våpenhviler.
(NTB)

Hele Norges coronakart