SVARER: Maria Zakharova, det russiske utenriksdepartementets talsperson tar til motmæle mot anklagene fra USA. Foto: Scanpix
SVARER: Maria Zakharova, det russiske utenriksdepartementets talsperson tar til motmæle mot anklagene fra USA. Foto: ScanpixVis mer

Russland kaller anklager om innblanding i amerikansk valg «absurd»

Russlands utenriksdepartementet kaller siktelsene fra USA om russisk innblanding i det amerikanske presidentvalget for absurd, melder nyhetsbyrået Interfax.

Det er departementets talsperson Maria Zakharova som kommer med den korte kommentaren til spesialetterforsker Robert Muellers siktelser av 13 russere og tre russiske selskaper.

Jevgenij Prigozjin, den russiske forretningsmannen som amerikanerne mener er leder for gruppen som anklages for påvirkningsforsøkene, sier at han ikke er spesielt opprørt.

- Amerikanerne er så følsomme. De ser hva de vil se. Jeg har stor respekt for dem. Jeg er ikke opprørt i det hele tatt over at jeg står på lista. Hvis de vil se djevelen, så la dem gjøre det, sier han ifølge Reuters til det statlige russiske nyhetsbyrået Ria.

NTB