Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Russland kaller inn til haste­møte i FNs sikkerhetsråd

Russland har innkalt FNs sikkerhetsråd til hastemøte etter det vestlige angrepet mot Syria, opplyser Kreml.

Foto: Alexander Zemlianichenko/AP/NTB Scanpix
Foto: Alexander Zemlianichenko/AP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Russlands president Vladimir Putin sier lørdag morgen at angrepet forverrer den humanitære katastrofen i Syria.

Samtidig blir det opplyst at Russland innkaller til hastemøte i FNs sikkerhetsråd for å diskutere «de aggressive handlingene til USA og landets allierte».

Angrepet ble gjennomført at USA, Frankrike og Storbritannia uten FN-mandat og uten at noen av landene fikk grønt lys av sine nasjonalforsamlinger.

Russland tar sterkt avstand fra angrepet.

– Russland fordømmer sterkt angrepet i Syria, der russisk militære hjelper den legitime regjeringen i kampen mot terrorisme, heter det i Kremls første reaksjon på angrepet.

Angrepet blir også fordømt at Iran og Hizbollah i Libanon.

(©NTB)

ANGREP SYRIA: USA, Storbritannia og Frankrike angrep Syria i natt. Målet er å forhindre bruk av kjemiske våpen, sier president Trump. Video: CNN Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling