Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ryan (11) drept og misbrukt

NEW YORK (Dagbladet): Ryan Harris ble 11 år. Jenta ble funnet sexmisbrukt og kvalt. I går tilsto to gutter på sju og åtte år ugjerningen. De er nå siktet for overlagt drap på den lille jenta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ryan Harris forsvant plutselig tirsdag 27. juli fra Englewood, en forstad til storbyen Chicago. Vel et døgn seinere ble hun funnet drept i et kratt.

Søndag ble to smågutter på sju og åtte år fra området pågrepet. De tilsto seinere drapet.

Ifølge politiet i Englewood nektet Ryan Harris å låne bort sykkelen hun hadde fått låne av gudmoren. Det skal angivelig være motivet som utløste det uhyggelige drapet.

Slått med murstein

Jentungen skal ha blitt slått flere ganger i hodet med en murstein. Ifølge rettsmedisinerne skal guttene deretter ha puttet en tøybit i munnen hennes og kvalt den 11-åringen.
De to småguttene skal deretter ha misbrukt Ryan seksuelt. De ble i går framstilt for ungdomsretten i Chicago og vil inntil videre bli sittende i varetekt.

- De er siktet for overlagt drap, sier Patti Simone hos statsadvokaten.

Overlagt drap

Illinois har dødsstraff for overlagt drap. Men ifølge loven i delstaten kan de to siktede guttene ikke stilles for en vanlig domstol, på grunn av deres unge alder.

De kan holdes fengslet til de er 21 år gamle, da må deløslates.

Ryan skulle bare bo noen dager hos gudmoren, slik at hun i sommer kunne delta på en ungdomsleir.

Bestefar Nathaniel Hamlin forteller til avisa Chicago Tribune at datterdatteren, som var eldst av seks søsken, drømte om å bli profesjonell basketballspiller.

<B>DREPT:</B> Ryan Harris ble slått med en murstein, kvalt og deretter seksuelt misbrukt fordi hun ikke ville låne bort sykkelen sin.<br>

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!