TOMMEL OPP: Donald Trump på vei inn til møtet mel speaker Paul Ryan tidligere i dag. Foto: Brendan Smialowski / AFP / NTB Scanpix
TOMMEL OPP: Donald Trump på vei inn til møtet mel speaker Paul Ryan tidligere i dag. Foto: Brendan Smialowski / AFP / NTB ScanpixVis mer

Ryan og Trump: - Produktivt møte

- Positivt skritt mot å forene partiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Republikanernes fremste politiker Paul Ryan og Donald Trump sier de er enige om at samtalene dem imellom utgjør et positivt skritt mot å forene partiet.

I en felles uttalelse etter møtet på Capitol Hill sier de to at de er helt og holdent enige om å samarbeide for samling. De er også ærlige om hva de er uenige om og anerkjenner at de har mange viktige ting de er enige om, heter det.

- Vi skal ha videre samtaler, men er fremdeles sikre på at det er gode muligheter for å forene partiet og vinne nå høst. Vi har fullt fokus på å jobbe sammen for å nå det målet, heter det, ifølge Washington Post.

Trump har fått massiv kritikk fra partieliten i Washington, og Ryan er blant dem som tidligere har sagt at han ikke kan støtte den omstridte eiendomsmilliardæren.

Torsdagens møte mellom Trump og Ryan var et forsøk på å samle partiet etter at forretningsmannen står igjen som eneste kandidat i kampen om å bli Republikanernes presidentkandidat.

Ryan er Republikanernes leder i Representantenes hus.

(NTB/Dagbladet)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram