Ryanair annonserer storavtale med Norwegian - Norwegian sier de ikke har noe å melde

Avtalen innebærer at Ryanairs passasjerer skal kunne fly kortruter med det irske flyselskapet, og bli overført til en Norwegian-flyvning og motsatt.

RYANAIR-SJEF: Ryanair, her ved toppsjefen Michael O'Leary, har annonsert en avtale med Norwegian. Selv ønsker ikke det norske flyselskapet å si noe mer enn at de har vært i samtaler med Ryanair. Foto: NTB Scanpix
RYANAIR-SJEF: Ryanair, her ved toppsjefen Michael O'Leary, har annonsert en avtale med Norwegian. Selv ønsker ikke det norske flyselskapet å si noe mer enn at de har vært i samtaler med Ryanair. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): En avtale mellom det irske flyselskapet Ryanair og det norske flyselskapet Norwegian er nær å kunne ferdigstilles.

Det meldte Ryanair selv i dag på en pressekonferanse i London, melder The Belfast Telegraph.

Avtalen skal være en såkalt «feeder»-avtale og betyr at Ryanairs passasjerer skal kunne bestille én reise, for eksempel til USA fra Storbritannia, og fly én av Ryanairs kortruter til en flyplass Norwegian også reiser til og deretter bli overført til en Norwegian-flyvning.

Ryanair har også inngått en lignende avtale med flyselskapet Aer Lingus. David O'Brien, Ryanairs markedssjef, fortalte at lignende avtaler med andre flyselskaper også er på trappene.

Kun noen detaljer gjenstår, bekrefter Ryanair overfor Dagbladet.

- Har ikke noe nytt å melde

Mens Ryanair innkalte til pressekonferanse om den kommende avtalen satt Norwegian tilsynelatende stille i båten i sitt hovedkontor på Fornebu.

Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, ønsket ikke etter henvendelse fra Dagbladet å bekrefte hvorvidt en avtale med Ryanair var nærtstående.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer