Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ryanair-fly måtte nødlande med 30 syke passasjerer- flere blødde ut av ørene

Et Ryanair-fly på vei fra Dublin til Zadar i Kroatia måtte natt til lørdag lande i Frankfurt. Et 30-tall passasjerer ble syke.

BLE SYKE: Et Ryanair-fly måtte lande da 30 passasjerer ble syke. Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
BLE SYKE: Et Ryanair-fly måtte lande da 30 passasjerer ble syke. Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere reisende skal ha opplevd hodepine og kvalme da flyet måtte nødlande. En del skal også ha blødd ut fra ørene, skriver Frankfurter Allgemeine.

Flyet måtte nødlande på Hahn-flyplassen på grunn av trykkfall i kabinen, ifølge en talsperson i Ryanair. Han sier til Daily Star Online at de fulgte standard prosedyre da trykkfallet oppsto.

HELL I UHELL: Da to piloter skulle lande et fly i Miami, Florida, 29. mars, gikk ikke ting helt etter planen. Heldigvis ble det ingen skader på mennesker, noe den ene piloten viste sin takknemlighet for. Video: WPLG, Richard Uecker (via CNN) Vis mer

Data fra flightradar viser at flyet falt fra 37 000 til 10 000 fot på bare syv minutter.

Helseproblemer

- Flere mennesker om bord klaget over helseproblemer og ble tatt vare på av leger og ambulansepersonell, sier en talsmann for politiet.

Ambulansepersonell tok hånd om de skadde og kjørte de til sykehuset. Passasjerene som var i form tilbrakte natta på flyplassen.

Årsaken til nødlandingen må undersøkes videre og det kan ta tid, ifølge politiet.

SAN FRANCISCO: Air Canada-fly holdt på å lande på taxebanen der to fulle fly sto og ventet. Video: NTSB Government Vis mer Vis mer

Panikk

En passasjer forteller den tyske avisa at et høyt smell ble hørt om bord på flyet, og at oksygenmasker kom ned fra taket. Piloten startet da brått nødlandingen. Mannen forteller at panikk hadde brutt ut på flyet, men etter en stund var stemningen rolig.

- Et erstatningsfly vil sannsynligvis fly folk til deres reisemål på lørdag, sier politiet.

Passasjerene skal ha blitt fortalt at de kan forvente seg å fly 9.40 søndag morgen. Noen har også bestemt seg for å kansellere flyturen.

KAOS: Da et American Airlines-fly skulle ta av fra Miami til Chicago søndag 22. april, gikk ikke alt etter planen. En tilsynelatende ustyrlig passasjer fikk all oppmerksomheten - og ti elektrosjokk. Video: WPLG via CNN Vis mer