Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ryanair-fly nødlandet i Italia på vei til Norge

En rekke nødlandinger i lavprisselskapet den siste tida.

TIDLIGERE NØDLANDING: Et Ryanair-fly måtte nødlande i Bergamo i Italia fredag. Her Ryanair-passaasjerer på Ciampino-flyplassen i Roma etter en nødlanding i november 2008. Flyet hadde meldt om maskinproblemer. Foto: AP
TIDLIGERE NØDLANDING: Et Ryanair-fly måtte nødlande i Bergamo i Italia fredag. Her Ryanair-passaasjerer på Ciampino-flyplassen i Roma etter en nødlanding i november 2008. Flyet hadde meldt om maskinproblemer. Foto: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flyet var fredag på vei fra Pula i Kroatia til Rygge, men måtte nødlande på Bergamo flyplass i Italia

- Herregud, det er alvorlig, forteller Nemo Maric, en av passasjerene, at han tenkte da han skjønte at ting ikke gikk som planlagt.

- Flyet vippet Ifølge Aftonbladet skal årsaken til nødlandingen være en motorfeil.

- Jeg så at de skiftet passasjerer ved nødutgangene og tenkte: Herregud, det er alvorlig, sier Maric til avisa.

- Flyet vippet hele tiden til høyre og venstre, forteller han.

Ved ellevetida på fredag gikk flyet inn for nødlanding i Bergamo, i Lombardo i det nordlige Italia.

Motorfeil Ifølge nettstedet Delta World skriver italienske medier at flyet hadde 124 passasjerer ombord, og at nødlandingen skyldtes feil på en motor.

Men ifølge Nemo Maric gikk det hele ganske rolig for seg, bortsett fra at en kvinne med et lite barn holdt på å besvime.
Aftonbladet skriver at de passasjerene som ville, fikk booke om, mens andre ble fløyet videre til Oslo med et annet fly.

Avisa har ikke oppnådd kontakt med sjefer eller talspersoner for det irske lavprisflyselskapet som skryter av å være på topp i punktlighet, til tross for en rekke forsøk.

Flere nødlandinger NTB skriver i dag at et annet fly fra Ryanair, som var på vei fra Madrid til Kanariøyene, fredag måtte gjøre vendereis etter plutselig å ha mistet kabintrykket.

Tirsdag ba et Ryanair-fly som kom fra Leeds om prioritert landing på Lanzarote. Årsaken skal ha vært drivstoffproblemer.

Ifølge NTB er Ryanair allerede under etterforskning i Spania for tre nødlandinger 26. juli, som skal ha blitt gjennomført på grunn at lite drivstoff.

Veggedyr Delta World skriver at det fredag også ble kjent at Ryanair-passasjerer som landet på Ciampino flyplass i Roma hadde måttet få medisinsk assistanse på grunn av veggedyr.

Under flyturen fra London på torsdag, følte mange passasjerer i følge Delta World en sterk kløe i beina, og de fleste leverte inn klage på flyselskapet.
Det skal være første gang en slik episode inntreffer ved Ciampino-flyplassen.

KOM FRAM: Fredag måtte et Ryanair-fly nødlande i Bergamo, Italia. Dette flyet, på et bilde fra 2010, kom derimot fram til Moss lufthavn Rygge. Foto: Morten Holm / Scanpix
KOM FRAM: Fredag måtte et Ryanair-fly nødlande i Bergamo, Italia. Dette flyet, på et bilde fra 2010, kom derimot fram til Moss lufthavn Rygge. Foto: Morten Holm / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media