Ryanair hisser på seg kvinnegruppe

Dette er ikke flyvertinnenes nye uniformer, men bilder fra Ryanairs nye kalender.

KALENDERPIKER: Ryanair lanserte før helgen sin kalender for 2010, der selskapets flyvertinner stiller lettkledd opp. Kvinnegruppen NWCI retter kritikk mot flyselskapets gammeldagse holdning og mangel på fantasi. Foto: STELLA PICTURES
KALENDERPIKER: Ryanair lanserte før helgen sin kalender for 2010, der selskapets flyvertinner stiller lettkledd opp. Kvinnegruppen NWCI retter kritikk mot flyselskapets gammeldagse holdning og mangel på fantasi. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): De siste årene har Ryanair gitt ut kalender der flyvertinnene poserer med heller sparsommelige antrekk.

Inntektene av flyselskapets kalendersalg går til veldedige formål, men det er ikke formildende omstendigheter nok skal vi tro National Women's Council of Ireland (NWCI).  

Kvinneforeningen retter skarp kritikk mot årets utgave av kalenderen som de mener er mer vågal enn vanlig. NWCI kaller flyselskapet for uforbederlig gammeldags med en mangel på fantasi.  

Ryanair-sjef Michael O'Leary på sin side mener kalenderen styrker kvinneidealet og at NWCI ikke har en anelse av hva de snakker om.  

Stephen McNamara, talsmann for flyselskapet omtaler ifølge ABCNews kalenderen som et kunstverk, og at det var et steg videre i forhold til fjorårets kalender.

Og selvsagt er årets utgave mer sexy forteller McNamara.  

McNamara satser på at kalenderen kan samle inn store summer penger til veldedige formål, og håper på å selge kalendere for en million kroner.  

McNamara kunne også informere om at alle de ansatte stilte opp i kalendere frivillig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer