RYGGE LEGGES NED: I går ble det klart at trafikken fra Rygge Lufthavn Moss avvikles fra 1. november i år. FOTO: TERJE BENDIKSBY / NTB SCANPIX
RYGGE LEGGES NED: I går ble det klart at trafikken fra Rygge Lufthavn Moss avvikles fra 1. november i år. FOTO: TERJE BENDIKSBY / NTB SCANPIXVis mer

Ryanair kan starte på Oslo lufthavn i høst

Dersom selskapet selv ønsker det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det irske lavprisselskapet Ryanair kan starte opp ruter på Oslo Lufthavn allerede fra 1. september, hvis selskapet selv ønsker det, skriver Aftenposten.

Slotkoodinator Fred Andreas Wister i Airport Coordination Norway AS sier til avisen at Ryanair har trafikkrettigheter på hovedflyplassen på Gardermoen fra 1. september.

Dette er rettigheter som Ryanair fikk tildelt fra sommerprogrammets start i slutten av mars i år, men som de valgte å utsette til 1. september - trolig for å se an skjebnen til forslaget om flypassasjeravgift.

Ryanair vil ikke kommentere saken overfor Aftenposten.

Det er foreløpig ikke avklart om det irske lavprisselskapet vil ta i bruk trafikkrettighetene de er tildelt, eller om de venter med å starte opp til sommerprogrammet mot slutten av mars neste år.

(NTB)