Rykket ut etter melding om slagsmål med øks på Tøyen

Politiet har kontroll på én person.

RYKKET UT: Politi og ambulanse rykket ut til Tøyen etter at de fikk melding om et slagsmål med en øks involvert. Foto: Dagbladet
RYKKET UT: Politi og ambulanse rykket ut til Tøyen etter at de fikk melding om et slagsmål med en øks involvert. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet rykket i ettermiddag ut til Tøyen i Oslo etter at de fikk melding om et slagsmål, hvorav en av partene skal ha hatt øks.

Det melder Oslo-politiet på Twitter.

Politiet har nå kontroll på én mann som de mener er personen som skal ha blitt observert med en øks.

Politiet har ingen opplysninger om at noen skal ha blitt skadd. De søker nå aktivt etter en mulig fornærmet.

- Vi kan ikke utelukke at det har vært et slagsmål, men spor på stedet tilsier heller at det har blitt med en krangel, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen til Dagbladet.

Meldingen gikk ifølge Gulbrandsen ut på et slagsmål hvor altså en av partene brukte øks. De fikk meldingen klokka 13.20.

- Vi rykket ut og ble pekt i retning av en leilighet på Tøyen. Der påtraff vi en mann som vi nå har kontroll på og mener er den mannen som skal ha blitt observert med øks, sier operasjonslederen.

Gulbrandsen forteller at den aktuelle mannen innrømmer å ha deltatt i en slags uenighet, men om uenigheten har blitt fysisk, er vanskelig for politiet å stadfeste på nåværende tidspunkt.

- Vi ønsker derfor kontakt med den andre parten, sier operasjonslederen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer