Rykket ut etter rapport om død kvinne i kanalen, men det viste seg å være noe helt annet

- Så ut som en skrekkfilm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Brannvesenet i den svenske byen Malmö telte ikke på knappene da det natt til lørdag forrige helg kom inn en melding om noe «man ikke kunne utelukke var et menneske» på bunnen av en av byens kanaler.

Jonas Jönsson, innsatsleder med räddningstjänsten i byen, sier til Kvällsposten av de raskt skjønte at det var noe ganske annet som lå der.

- Det så ut som en skrekkfilm, selv om vi raskt forsto at det ikke dreide seg om et menneske. Men vi plukket det likevel opp, sier han.

- Veldig vakker Det som lå på kanalens bunn var nemlig et kunstverk som er del av en større «Hidden art»-utstilling i byen. Det er kunstnerne Erik & Nils Petter som står bak fotografiet av bruden, men på søndag kom det dem for øret at kunstverket deres ikke lå der det skulle.

- Det stemmer at det er jeg og en kollega som har laget det. Vi fikk høre fra folk som skulle dit for å se på det at det ikke var der. Da viste det seg at hun hadde havnet på brannstasjonen, sier Nils Petter Löfstedt til Dagbladet.

Han forteller videre at bruden falt i smak blant gutta på brannstasjonen som natten i forveien hadde dykket ned for å hente henne opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer