Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rykket ut etter rop om hjelp - person funnet i vannet

Lørdag morgen er personens tilstand stabil, men uavklart.

HENTET OPP: En mann ble fredag kveld hentet opp av sjøen i Sandvika i Bærum. Tilstanden til mannen er kritisk. Foto: Fredrik Hove / Hove Media
HENTET OPP: En mann ble fredag kveld hentet opp av sjøen i Sandvika i Bærum. Tilstanden til mannen er kritisk. Foto: Fredrik Hove / Hove Media Vis mer

En mann ble hentet opp av sjøen ved Kadettangen i Sandvika i Bærum fredag kveld.

- Én person er dratt på land, men vi vet ikke om det er flere i vannet, opplyste vaktkommandør Ola Klakegg ved Oslo brann- og redningsetat til Dagbladet fredag kveld.

Operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Tor Grøttum, utdyper til Dagbladet at det er en mann som er dratt på land.

- Helsepersonell har iverksatt tiltak på stedet. Det skal ikke være meldt om en båtulykke i området, ei flere personer involvert, sier Grøttum.

Overflatereddere og redningsdykkere fra brannvesenet søkte for å se om det var flere personer i vannet. 23.15 meldte brannvesenet at aksjonen er avsluttet uten at flere er funnet i eller ved sjøen.

- Vi har ikke funnet noen ID-papirer på mannen. Vi følger opp tips på hvem det kan være, opplyser operasjonsleder Tor Jøkling til NTB.

Lørdag morgen forteller vaktleder Anders Jonsrud ved krimvakta til Dagbladet at personens tilstand er stabil, men uavklart.

Han forteller videre at politiet fortsatt ikke har identifisert mannen, og at pårørende derfor ikke er varslet.

Brannvesenet fikk melding om hendelsen klokka 22.11.

Dagbladet følger saken.