Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kontor- og lagerbygg i Bardu kollapset:

Rykket ut etter varsel fra alarmsentral - når de kom fram hadde bygget kollapset

Politipatrulje rykket ut etter innbruddsalarm, fant et kollapset kontor- og lagerbygg. 

KOLLAPSET: Et kontor- og lagerbygg kollapset i Bardu i Troms i natt. En politipatrulje rykket ut etter at de fikk melding om en innbruddsalarm. Foto: Stein Wilhelmsen
KOLLAPSET: Et kontor- og lagerbygg kollapset i Bardu i Troms i natt. En politipatrulje rykket ut etter at de fikk melding om en innbruddsalarm. Foto: Stein Wilhelmsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Deler av taket på et kontor- og lagerbygg kollapset i natt i Bardu i Troms, skriver Nordlys.

Det var like før 00.30 natt til tirsdag at politiet fikk melding om en innbruddsalarm og rykket ut. Det var litt av et syn som møtte patruljen da de ankom stedet.

- Taket hadde kollapsa, men det var ingen inne i bygget, sier Anita, Røisli, politioverbetjent i Troms politidistrikt til Dagbladet.

Røisli var ikke selv på jobb i natt og har ikke mer informasjon om hva som kan ha skjedd.

Nordlys skriver at det ifølge politiet er en entreprenørbedrift som holder til i lokalene.

- Det er både kontorer og lager i bygningen. Kontordelen ser ikke ut til å være skadet, men lagerdelen har rast sammen. Eier er varslet. Ut over det har vi ikke gjort noe. Dette blir en sak mellom eier og forsikringsselskapet, sier operasjonsleder Eirik Kileng til Nordlys.

Hva som forårsaket kollapsen er uvisst, men politiet sier til avisa at det er nærliggende å tenke at det var våt og tung snø som var årsaken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media