Rykket ut med alle nødetater. En time etter ble fem personer funnet på hytte

Fant ingen i bilen som hadde kjørt ut i elv i Åmli.

I ELV: Golfen som hyttefolket brukte, ble funnet delvis ødelagt i elva Katteråsåna i Åmli. Men ingen var i bilen. Foto: Tore Kateraas / Agderposten
I ELV: Golfen som hyttefolket brukte, ble funnet delvis ødelagt i elva Katteråsåna i Åmli. Men ingen var i bilen. Foto: Tore Kateraas / Agderposten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det utløste full dramatikk og utrykning fra politi, ambulanse, luftambulanse og brannvesen da det i ettermiddag kom inn melding om en bil som hadde havnet i elva i Åmli i Aust-Agder.

Meldingene nådde Agder-politiet like før klokka 13.00 i ettermiddag, skriver Agderposten.

Bilen hadde havnet halvveis uti elva Katteråsåna i Åmli. Bilen lå på sida med delvis knuste ruter, store bulker flere steder og med airbagene utløst.

Ingen i bilen

Innringeren til politiet hadde imidlertid ikke observert noen folk i eller rundt bilen, og da brannvesenet kom til stedet kort tid etter, kunne de konstatere at det faktisk ikke var noen i bilen.

Rundt klokka 14.00, over en time etter at politiet hadde fått melding om ulykken, fikk de kontakt med bileieren, som kunne fortelle at sønnen i familien disponerte bilen i helga.

Han hadde brukt den til en hyttetur, og kort tid etter var politiet på vei til et hyttefelt i Åmli for å oppsøke vedkommende.

Fant passasjerene på hytte

På hytta fant de fem personer som var involvert i utforkjøringen. Ingen av dem var skadd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer