Rykket ut til husbråk - fant par med defekt høreapparat

Eldre par fikk besøk av politiet i natt.

Politiet i Oslo meldte klokka 03.21 natt til torsdag på Twitter at de hadde fått henvendelser om husbråk. Det ble derfor besluttet å rykke ut til en adresse i sentrum av hovedstaden.

- Vi fikk telefon, hvor meldingen gikk ut på at det pågikk krangling og skriking. Vi tok det på alvor, og dro ut for å undersøke, sier operasjonsleder Marianne Heidenstrøm til Dagbladet.

På adressen ble det funnet et par i 70-åra, som hadde alt annet enn ufred i hjemmet. Årsaken til at det var noe høylytt mellom de to, hadde sin naturlige forklaring.

- Det viste seg at en av beboerne i aktuell leilighet hadde et defekt høreapparat, så all kommunikasjon krevde at man måtte rope høyt til hverandre. Beboerne ble allikevel pålagt å dempe seg resten av natten, skriver politiet på Twitter.

Ifølge Heidenstrøm gikk det fredelig for seg å ordne opp i situasjonen. Pålegget ble tatt til etterfølgelse.

UVENTA REAKSJON: I Gainesville, Florida fikk politiet innsendt en klage om at en gjeng ungdommer bråket og spilte basket i et nabolag. Politimann Bobby White hadde sin egen måte å takle «nabobråket» på. Video: Gainesville Police Department Vis mer Vis mer