Hagen-forsvinningen:

- Ryktene påvirker etterforskningen

Politiet har vært nødt til å bruke dyrebar tid på å etterforske det som karakteriseres som rykter i forbindelse med Anne-Elisabeth Hagens forsvinning.

BORTE: Siden 31. oktober i fjor har politiet etterforsket det som anses som en bortføring av Anne-Elisabeth Hagen (69).
Foto: Privat / NTB scanpix
BORTE: Siden 31. oktober i fjor har politiet etterforsket det som anses som en bortføring av Anne-Elisabeth Hagen (69). Foto: Privat / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Timer har blitt til dager. Dager har blitt til uker. Uker har blitt til måneder - snart sju i tallet. Men i det mørkebrune og hvite huset i Sloraveien 4 på Fjellhamar, mangler det fremdeles en person. Og fremdeles står politiet helt uten svar på hvor Anne-Elisabeth Hagen er.

Telefonstormen fra tipserne har stilnet. Sakte, men sikkert krysses punkt etter punkt på politiets liste med etterforskningsskritt av.

Ifølge politiet gjennomføres det nå konkrete vurderinger rundt oppgavene som gjenstår. Det samme gjøres med tanke på bemanning og ressursbruk. Sommerferien nærmer seg. Det betyr at man også nærmer seg en periode med lavere intensitet i etterforskningen.

Familiære rykter

Uten noen løsning på det som fremdeles anses som en bortføring av kona til milliardær Tom Hagen, har politiet sett seg nødt til å karakterisere all informasjon fra publikum som tips - uavhengig av hva disse er. Politiinspektør Tommy Brøske innrømmer at til tross for at enkelte tips kan virke ubetydelige eller usannsynlige, så har de ikke råd til å la disse forbli ukontrollert.

Svaret på hvor den savnede 69-åringen befinner seg, kan ligge selv på de mest utenkelige steder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer