Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rykter hemmeligholdt

Mille-Marie og Hagen vitnet bak lukkede dører.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LARVIK (Dagbladet.no): Rimi-Hagen og Mille-Marie Treschow vitnet i dag mot Larvik-mannen som er tiltalt for å ha truet det rike ekteparet. Hensikten skal ha vært pengeutpressing.

Stein Erik Hagen og Treschow kom til retten i Larvik sammen med Mille-Maries mor Nanna. - Ingen kommentar, sa Hagen da han ankom rettsbygningen. Avhørene tok en time, og ingen av de tre ville si noe da de kom ut av rettssalen.

Rettssaken går for lukkede dører av hensyn til privatlivets fred. Tiltaltes forsvarer Aase Karine Sigmond protesterte mot beslutningen, men dommeren fastholdt at det ville være selvmotsigende å tiltale og eventuelt straffe trusler om ryktespredning, for samtidig å gjøre ryktene offentlig kjent via rettssalen.

Den tiltalte 50-åringen skal ha forlangt et millionbeløp. Han nekter straffskyld.

INGEN KOMMENTAR:</B> Mille-Marie Treschow og hennes ektemann Stein Erik Hagen vitnet i dag i Larvik tingrett mot en 50 år gammel mann som er tiltalt for å ha truet Treschow-familien med utpressing. Også moren til Mille-Marie, Nana Treschow vitnet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media