Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rykter om "Evita-suksess"

NEW YORK (Dagbladet): Madonna (38) er over oss. Ryktene går om en strålende «Evita»-film. Noen er sikkert satt ut av en enorm PR-maskin, men de første uavhengige kritikerne i nyhetsmagasinene formidler klappsalver.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lloyd-Webbers toner fra Madonnas strupe smyger seg nå gjennom bilradioene og varsler nok en gjenfødelse for sangeren Madonna. Og da er ikke engang moteidolet «Mad Evita» nevnt.

Moteforsmaken har vært en strid om pels. Pelsaktivistene frykter at flådde villdyr igjen skal komme på moten når «Mad Evita» seiler over lerretet og gjør den feminine førkrigsstilen elegant igjen. Januarnumrene av motebladene ligger klare med den nye, feminine Evita-moten (det er 85 kostymeskift i filmen), og er ikke til å stoppe.

I de første intervjuene foran premierene i New York og Los Angeles første juledag framstår ståpupp-sangerinnen som seriøs skuespiller, moden kunstner og toppforretningskvinne.

Trenger suksess

Tegnene i tida tyder på at sammensmeltingen mellom den kontroversielle nattklubbsangerinnen Eva som erobret Argentinas diktator Juan Peron, og den kontroversielle popsangerinnen med den sexfikserte musestemmen er blitt det stoffet som filmsuksesser lages av. Det trengs, for Alan Parkers film har kostet 380 millioner kroner.

Mor

Madonna ble mor til Lourdes Maria Ciccone Leon 14. oktober i år, men klarte å lure et kobbel fotografer og TV-team slik at fødselen skjedde uten kameralinser. Og hun er nå langt mer privat og tilbakeholden enn da hun spradet naken på stranda for å bli fotografert til boka «Sex» som viste alt, nesten.

Hun er blant annet forbannet på hår- og tatoveringsfenomenet Dennis Rodman i basketlaget Chicago Bulls som solgte sin tynne selvbiografi på detaljerte beskrivelser av sine omganger i seng med Madonna. Absolutt ikke gentleman-aktig beskrev han henne som en middelmådig elskerinne.

«For det første var det ikke sant det som sto der. For det andre følte jeg meg mishandlet fordi jeg betraktet ham som en venn, uansett hvor sprø han kan virke. Jeg vet at hans framstilling av vårt sexliv trolig bidro til at boka solgte så bra, og det er høyst irriterende,» sier hun til avisen USA Today, og gjør det klart at hun verken har snakket med Rodman siden boka hans kom i fjor, eller har til hensikt å gjenoppta forbindelsen.

- Jeg føler meg som Askepott, utbrøt Madonna med tårer i øynene da hun ankom til premieren, iført en rosa Givenchy-kjole i 50-tallstil. Moteindustrien håper musikalen vil skape en ny motetrend. Foto: AP