Rystende forklaring:
- Jeg var slaven hans

Mannen i 20-åra forklarte i detalj om overgrepene han hevder Svein Ludvigsen har utsatt ham for.

GRÅT: Den fornærmede mannen i 20-åra gråt flere ganger da han skulle forklare seg om forholdet til Svein Ludvigsen. Tegning: Ane Hem / NTB scanpix
GRÅT: Den fornærmede mannen i 20-åra gråt flere ganger da han skulle forklare seg om forholdet til Svein Ludvigsen. Tegning: Ane Hem / NTB scanpix Vis mer
Publisert

TROMSØ (Dagbladet): En mann i 20-åra som kom til Norge som enslig, mindreårig asylsøker, kom med et rystende vitnemål på den første dagen av rettssaken mot tidligere fiskeriminister og fylkesmann Svein Ludvigsen (72).

I løpet av en nesten fire timers lang forklaring fortalte han om hvordan han og Ludvigsen ble kjent da sistnevnte besøkte en institusjon i fylket. I retten hevdet han videre at de begynte å se mer og mer til hverandre, og at Ludvigsen først begynte å beføle ham på låret under en biltur.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer