Masseskyting i Dayton

Rystende opplysninger etter massakren

Mannen som drepte ni personer i Ohio i helga skal ha vært besatt av vold og ført draps- og voldtektslister.

DREPTE NI: Connor Betts skal ha drept ni personer og skadet 27 mennesker på under ett minutt før han ble skutt og drept av politiet. Nå etterforsker politiet 24-åringens motiv for massedrapet. Foto: Dayton-politiet / Reuters / NTB Scanpix
DREPTE NI: Connor Betts skal ha drept ni personer og skadet 27 mennesker på under ett minutt før han ble skutt og drept av politiet. Nå etterforsker politiet 24-åringens motiv for massedrapet. Foto: Dayton-politiet / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den antatte gjerningsmannen bak massakren i Dayton sist helg hadde ifølge FBI «utforsket voldelige ideologier» og hadde vært besatt av masseskytinger tidligere.

Connor Betts (24) drepte ni og skadet 27 mennesker, inkludert sin egen søster, da han plutselig åpnet ild på et populært utested i Dayton i Ohio natt til søndag.

Bevæpnet med skuddsikker vest og ei angrepsrifle med hundre skudd drepte Betts ni mennesker på under et minutt før han ble skutt og drept av politiet.

Rystende opplysninger

Nå kommer det fram rystende opplysninger om mannens bakgrunn

Opplysningene understøttes av uttalelser fra Adelia Johnson, som hadde et forhold med den 24-årige Connor Betts tidligere i år.

- Jeg aner ikke hva motivasjonen hans var. Jeg vil aldri få vite det. Det var ikke hatkriminalitet. Han kjempet for likestilling. Dette var ikke kriminalitet basert på lidenskap. Han var ikke lidenskapelig nok. Dette var ikke veldig planlagt. Han var ikke en grundig planlegger, skriver hun i et innlegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer