Texas USA:

Rystende: To barn døde under dragrace

Ytterligere åtte personer ble skadet i krasjet.

DØDSFALL: På bildet står en politimann og ser over ulykkesstedet, etter at en bil kjørte kjørte på flere personer. Hendelsen skjedde på Kerrville-Kerr County Airport i Kerrville, Texas, 23. oktober Foto: Louis Amestoy via AP/NTB
DØDSFALL: På bildet står en politimann og ser over ulykkesstedet, etter at en bil kjørte kjørte på flere personer. Hendelsen skjedde på Kerrville-Kerr County Airport i Kerrville, Texas, 23. oktober Foto: Louis Amestoy via AP/NTB Vis mer
Publisert

Lørdag mistet to unge gutter livet under et dragrace i Kerrville i delstaten Texas i USA, melder CNN.

Sjåføren av en av bilene som deltok på stevnet mistet kontroll på bilen under et av løpene, og traff flere tilskuere, da han kjørte ut av veibanen og inn i folkemengden.

Åtte personer ble skadet i sammenstøtet, i tillegg til de to dødsfallene.

Seks og åtte år

Guttene som mistet livet var seks og åtte år gamle. En tre måneder gammel jente og en fire år gammel gutt var blant de yngste som ble skadet.

RUINERER: En personbil faller av lasteplanet på en tauebil, og skaper en kaotisk situasjon. Video: ViralHog Vis mer

Arrangementet het «Airport Race Wars 2», og fant sted på Kerrville-Kerr County Airport, rundt 100 kilometer fra San Antonio.

I kjølevannet av ulykken har politiet uttalt at sjåføren mistet kontroll over racerbilen da den nærmet seg maksfart, og kjørte inn i tilskuere, som overværte biløpene fra egne biler, og ståplasser.

Politiet i Kerrville har startet en etterforskning av hendelsen, for å granske hva som førte til den tragiske ulykken.

- Billøpet er avsluttet

Arrangementet ble organisert av Flyin Diesel Performance, som nå har gått ut med en video fra Facebook-siden deres, hvor de ber alle om å be for de rammede.

- Billøpet er avsluttet. Vi håper at alle ber for de involverte, sier en av arrangørene, Ross Dunagan.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer