Ryster USA: Mor og ufødt barn funnet døde

Politiets hovedteori: Drap. Et jobbintervju skal ha vist seg å være noe helt annet.

FUNNET DØD: Ashley Bush. Foto: Benton County Sheriff's Office
FUNNET DØD: Ashley Bush. Foto: Benton County Sheriff's Office Vis mer
Publisert

Torsdag kveld bekreftet politiet i Benton i delstaten Missouri i USA at 33 år gamle Ashley Bush - gravid i 31. uke - var funnet død. En dag i forveien ble fosteret funnet dødt et helt annet sted.

- Vi mener at Ashley ble drept. Vi har også funnet barnet, men jeg kommer ikke til å gå i detaljene her, opplyser sheriff Shane Holloway ifølge People.

Politiet opplyser samtidig at et ektepar er arrestert og siktet for frihetsberøvelse og drap i forbindelse med saken. Siktelsen bekreftes i en pressemelding fra Det amerikanske justisdepartementet.

I pressemeldingen hevdes det at kidnappingen - og drapet - ble gjort med motiv om å «gjøre barnet til sitt eget».

Bush skal ha blitt meldt savnet etter et jobbintervju mandag. Den siktede kvinnen skal ha utgitt seg for å være en «Lucy» i noe som da skal ha vist seg å være noe helt annet enn et jobbintervju.

- Dette er en påminner om ondskapen som finnes i verden. Folk gjør ondskapsfulle ting. At noen utnytter en gravid kvinne, når hun er aller mest sårbar, er vanskelig å forestille seg. Men det er den verden vi lever i, sier prosessfullmektig Nathan Smith, ifølge People.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer