Rytter falt av hest etter ulovlig fyrverkeri i Oslo

Politiet ber om tips.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En rytter falt av hesten ved Årvoll skole i Oslo mandag kveld etter at noen sendte opp fyrverkeri. Politiet har fått inn flere meldinger om ulovlig oppskyting.

- Vi fikk melding om at tre til fire personer sendte opp fyrverkeri ved Årvoll skole i Oslo i 18.30-tiden mandag, opplyser operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til NTB.

Rytteren falt av hesten etter at den ble skremt av fyrverkeriet. Vedkommende kom uskadd fra hendelsen, men politiet lyktes ikke å finne de som sto bak.

Ved 18-tiden fikk politiet inn en melding om at flere unge gutter sendte opp fyrverkeri ved Holmlia skole utenfor Oslo, men heller ikke her fant de personene som sto bak.

- Vi henstiller folk til å vente med å sende opp fyrverkeri til nyttårsaften. Både av hensyn til andre og til dyr, som reagerer på dette, sier operasjonslederen.

Det er også meldt om bruk av fyrverkeri i Troms.

- Folk har oppført seg brukbart, men vi har fått inn én melding om ulovlig oppskyting, men vedkommende ble tilsnakket. Det var på et øde sted i Lavangsdalen utenfor Tromsø ved E8, opplyser operasjonsleder Morten Augensen i Troms politidistrikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer