Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rytter falt av hest etter ulovlig fyrverkeri i Oslo

Politiet ber om tips.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En rytter falt av hesten ved Årvoll skole i Oslo mandag kveld etter at noen sendte opp fyrverkeri. Politiet har fått inn flere meldinger om ulovlig oppskyting.

- Vi fikk melding om at tre til fire personer sendte opp fyrverkeri ved Årvoll skole i Oslo i 18.30-tiden mandag, opplyser operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til NTB.

Rytteren falt av hesten etter at den ble skremt av fyrverkeriet. Vedkommende kom uskadd fra hendelsen, men politiet lyktes ikke å finne de som sto bak.

Ved 18-tiden fikk politiet inn en melding om at flere unge gutter sendte opp fyrverkeri ved Holmlia skole utenfor Oslo, men heller ikke her fant de personene som sto bak.

- Vi henstiller folk til å vente med å sende opp fyrverkeri til nyttårsaften. Både av hensyn til andre og til dyr, som reagerer på dette, sier operasjonslederen.

Det er også meldt om bruk av fyrverkeri i Troms.

- Folk har oppført seg brukbart, men vi har fått inn én melding om ulovlig oppskyting, men vedkommende ble tilsnakket. Det var på et øde sted i Lavangsdalen utenfor Tromsø ved E8, opplyser operasjonsleder Morten Augensen i Troms politidistrikt.

I Ørland kommune i Sør-Trøndelag fikk politiet inn en melding om at det ble observert oppskyting av fyrverkeri ved kommunesenteret Brekstad.

I Nord-Trøndelag har det ifølge politiet vært rolig mandag.

- Vi er avhengig av at publikum ringer og melder det inn, sier operasjonsleder Rune Reinsborg.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media