UT PÅ TUR: Her tripper Ginger avgårde sammen med eieren. Foto: Overvåkingskamera
UT PÅ TUR: Her tripper Ginger avgårde sammen med eieren. Foto: OvervåkingskameraVis mer

Så blir Ginger forlatt av eieren...

Desperat hund styrtet etter bilen, da matfar lurte henne på tur for så å stikke av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Hele England jakter nå på eieren av en blå Kia Rio etter at en overvåkningsvideo fra en parkeringsplass avslører hvordan han forlater en hjelpeløs og halt hund.

- Jeg så ham løpe Halen viftet fram og tilbake idet hunden som har fått navnet «Ginger» bykset ut av bilen ved en park utenfor byen Waymouth, ved den engelske kanal. Hun tripper i retning av gressplenen. Ved siden av går matfar.

Turen blir anderledes enn det Shetland Cross-terrieren forestilte seg. Et videokamera avslører nemlig hvordan eieren venter til den haltende Ginger har funnet seg til rette på plenen og deretter løper tilbake den blå bilen.

GASSER PÅ: Først rygger eieren i retning av gressplenen, men så tar han fart og kjører mot hovedveien.
GASSER PÅ: Først rygger eieren i retning av gressplenen, men så tar han fart og kjører mot hovedveien. Vis mer

- Jeg så mannen og hunden gå i retning av skogen bak huset. Sekunder seinere kom mannen gående raskt tilbake til bilen og hoppet inn. Jeg antok at han kom til å rope etter hunden, men han satt bilen i revers og kjørte deretter fort vekk fra parkeringsplassen, sier Steve Sudworth til Daily Mail.

Sudworth jobber i selskapet British Marine Technology som eier overvåkingskameraene.

Desperat Ginger løp desperat etter bilen, men måtte gi opp jakten på grunn av forvokste klør som skar seg inn i potene og gjorde at hun haltet på det harde underlaget.

TAR OPP JAKTEN: Ginger tar opp jakten på bilen, men må gi opp på grunn av for lange klør, som graver seg inn i potene og gjør henne halt.
TAR OPP JAKTEN: Ginger tar opp jakten på bilen, men må gi opp på grunn av for lange klør, som graver seg inn i potene og gjør henne halt. Vis mer

Heldigvis ble Ginger tatt hånd om av de ansatte ved selskapet. De tok henne til dyrlegen for å klippe ned klørne, så nå kan Ginger løpe så fort hun orker.

Hundepassere som har tatt hånd om Ginger anslår at hun er rundt åtte år.

TOK HÅND OM GINGER: Chris Robertson og hundepasser Ian Lewis (til venstre). Foto: Daily Mail
TOK HÅND OM GINGER: Chris Robertson og hundepasser Ian Lewis (til venstre). Foto: Daily Mail Vis mer

- Jeg kunne ikke tro det da jeg så bildene, dette var en følelsesløs handling og utenfor min fatteevne, sier hundepasser Ian Lewis.