Så datteren (3 mnd) i barnevogn bli meid ned av stjålet bil

Sjøføren stakk fra stedet.

PÅGREPET:  Etter to timer ble mannen pågrepet av politiet på Stovner i Oslo. Foto: Truls Grande/FirstFoto
PÅGREPET: Etter to timer ble mannen pågrepet av politiet på Stovner i Oslo. Foto: Truls Grande/FirstFotoVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): - Jeg hørte en kraftig motor og snudde meg. Da så jeg rett inn i lysene på en bil. Før jeg rekker å reagere har han truffet barnevogna og meid den ned, forteller den sjokkerte barnefaren til Dagbladet.no.

Han opplevde alle foreldres mareritt da barnevogna med hans snart tre måneder gamle baby ble påkjørt av en trolig beruset fører i stjålet bil.

Påkjørselen skjedde på en gangvei på Stovner i Oslo klokken 21.40 går kveld.

Veltet
- Bilen traff hjulet på barnevogna slik at den veltet over på siden. Det var kona mi som gikk med vogna. Hun niholdt i den og forsøkte å holde den oppe, men det var ikke mulig, forteller han.

I bilen satt en mannlig fører med en dame i passasjersettet. Etter påkjørselen kjørte de bare videre på gangveien, helt til de kjørte seg fast.

- De så rimelig rusa ut, forteller mannen.

Til alt hell gikk det bra med den lille jenta. Legevakta har konstatert at hun trolig er uskadd, men gitt foreldrene beskjed om å følge godt med på henne de neste 24 timene i tilfelle hun skal ha pådratt seg indre skader som hjernerystelse.

Pågrepet
Under to timer etter hendelsen ble mannen pågrepet på Stovener i Oslo. Både hunder og politihelikopter ble satt inn i jakten.

- En mann er pågrepet etter at han kjørte ned en barnevogn, bekrefter operasjonsleder Bjørn Ølstad.

- Vi er veldig glad for at han ble pågrepet og over at det gikk så bra. Men med det rettsystemet vi har så er går det vel ikke lang tid før han er ute på gata og kan gjøre det samme igjen, mener faren.