Så «drømmemannen» -
aner ikke hvem han er

Da Karoline Dragsund fikk øyekontakt med en fremmed mann på bybanen i Bergen, ble hun betatt ved første blikk.

SÅ DRØMMEMANNEN: Karoline Dragsund fikk øye på en mann som virkelig fanget oppmerksomheten hennes, og hun håper at han vil finne henne igjen. Foto: Privat
SÅ DRØMMEMANNEN: Karoline Dragsund fikk øye på en mann som virkelig fanget oppmerksomheten hennes, og hun håper at han vil finne henne igjen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Karoline Dragsund (27) møtte en høy, mørk og kjekk mann på Bybanen i Bergen på onsdag 28. april. Da de to fikk blikkontakt ga han henne et smil, som hun ikke klarer å glemme.

Det er BA som omtalte saken først. Dagbladet gjengir sitatene med tillatelse fra Dragsund.

- Jeg var på vei til Paradis for å spille squash med noen venner, da jeg plutselig så ham. Du vet når du ser en person og så er det sånn: «wow, hvem er denne personen?», sier Dragsund til BA.

Dragsund sier at mannen smilte til henne, men hun hadde på munnbind og vet ikke om han oppfattet at hun også smilte mot ham.

Problemet er at hun ikke aner hvem han er, men hun har absolutt funnet en metode for å prøve å nå ut til ham.

Hun har fått hjelp av medier, men det var venninna hennes som gjorde omverden oppmerksomme på saken, da hun tok i bruk Twitter for å finne den mystiske mannen.

Venninna Borghild Vevle gikk ut på Twitter og skrev at hun trengte i hjelp til å finne denne mannen, «In the name of love».

Venninnas twitter-melding har blant annet blitt plukket opp av TV 2-profil Davy Wathne.

Nå håper Dragsund at «drømmemannen» vil ta kontakt med henne, selv om hun ikke aner hvilken situasjon han er i.

- Det er jo morsomt å tenke på, at der sitter jeg og har et sånt romantisk komedie-scenario oppe i hodet, men han kan jo plutselig være gift eller ha kjæreste. Men ja, man må vel bare prøve, sier Dragsund til BA.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer