Ivanka Trump

- Så falsk og ekkel

Samantha Cohen (24) er datteren til Donald Trumps tidligere personlige advokat Michael Cohen. I et nytt intervju forklarer hun hvorfor hun har et så dårlig forhold til presidentens datter, Ivanka.

INTERVJU: I et svært intervju med Vanity Fair forteller nå Cohens datter om forholdet til Trump-familien. Video / Foto: NTB SCANPIX. Reporter: Embla Hjort-Larsen / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Nylig kom Michael Cohen (54) ut med boka «Disloyal: A Memoir», hvor han tar et voldsomt oppgjør med sin tidligere arbeidsgiver, USAs nåværende president, Donald Trump (74).

Cohen jobbet for Trump fra 2006 til 2018 og ble beskrevet som «fikseren» hans. Lojalt sto han last og brast med Trump. Men så gikk det galt, og han ble han dømt til fengsel for å ha betalt «hysjpenger» til pornostjerna Stormy Daniels. Dette for å få henne til ikke å snakke om den angivelige utroskapsaffæren hun skal ha hatt med Trump. I tillegg ble Cohen dømt for å ha løyet til Kongressen. Nå soner han en dom på tre år i husarrest.

I et svært intervju med Vanity Fair forteller nå Cohens datter om forholdet til Trump-familien, og hvordan hun mener faren led av et slags Stockholm-syndrom overfor Trump. Hun forteller om hvordan hun mener faren nærmest falt for Trump, mens Trump hele tida behandlet faren elendig.

Blant annet beskriver hun også Trumps datter, Ivanka (38), som «iskald», «falsk» og «ekkel».

- Ignorerte meg

Trumps datter bodde i samme Trump-bygning i New York som Cohen-familien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer