Så fillene fyker

Skal politikere få stille opp på portrettintervjuer iført trange kjoler og høye hæler? Karita Bekkemellem Orheim driter i hele kjolehetsen. Si din mening!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Karita: -Driter i kjolehetsen

Helt siden Karita Bekkemellem Orheim var ungdomspolitiker i AUF har hun fått høre at hun ikke kler seg riktig. For pynta, var omkvedet den gang.

Som nestlederkandidat i Ap får hun høre at hun er mer opptatt av «å ta seg ut på bilder og å være nikkedokke for Jens enn av politikk». I NRK1s debattprogram «Standpunkt» i går kveld ble hun og andre kvinnelige politikere som stiller opp for ukeblader, beskyldt for å sende feil signaler til norske kvinner. Bildet av lederen i Aps kvinnebevegelse i høye hæler og en hårføner i hånda ble for mye for blant annet dokumentarfilmskaper Margreth Olin. Hun syns forsvarsminister Kristin Krohn Devold så ut som en luksusprostituert på bildet trykket i Henne, og Orheim ble levnet liten ære som seriøs politiker.

Hva syns du - bør politikere få vise en annen side enn vi er vant med fra politikken, eller bør de holde seg til det de kan best, politikk? Si din mening!

TØFF ELLER TØYTE? Karita Bekkemellem Orheim nekter å slutte å pynte seg.