Så forbannet på FIFA-tap at nabo varslet husbråk

Gult kort for dataspill til mann i 20-åra i Oslo.

FRYKTET HUSBRÅK: Etter naboens lydbeskrivelser rykket politiet i Oslo ut til en leilighet i Oslo lørdag ettermiddag. Høylytte skrik og banking hadde en forklaring. Illustrasjonsfoto: Prakash Singh, AFP/NTB Scanpix.
FRYKTET HUSBRÅK: Etter naboens lydbeskrivelser rykket politiet i Oslo ut til en leilighet i Oslo lørdag ettermiddag. Høylytte skrik og banking hadde en forklaring. Illustrasjonsfoto: Prakash Singh, AFP/NTB Scanpix.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Oslo rykket ut til en leilighet i Roveruds gate i Torshovdalen i Oslo lørdag etter at en nabo reagerte på høye skrik og dunking i vegger og møbler.

- Naboen reagerte på sinte og hissige mannsrop og kontaktet politiet klokka 17.12. Det kunne jo være husbråk, som politiet fant grunn til å sjekke, sier operasjonsleder Bente Otterstad ved politiets operasjonssentral i Oslo til Dagbladet.

Det de fant, var en svært forbannet mann i 20-åra.

- Det var ingen fysiske skader, snarere stoltheten som var såret etter at mannen var misfornøyd med egen innsats i fotballspillet FIFA, sier Otterstad til Dagbladet.

Den misfornøyde FIFA-spillere slapp unna med gult kort fra politiet og en vennlig, men tydelig pekefinger om at neste spillrunde må gå roligere for seg.

Politiet har ikke fått flere uromeldinger fra stedet en times tid etter befaringen.